duminică, 11 noiembrie 2007

Romania , tara tuturor posibilitatilor...

Tot citind diferite stiri , am aflat ca Romania e cea mai mare piata auto din Europa Centrala si de Est.Asta inseamna ca nivelul de trai e in crestere , se cumpara masini noi pe banda rulanta deci e un lucru relativ bun.Problema e ca se poate observa simplu ca la noi in tara sunt doar doua clase sociale si anume cei foarte bogati si cei saraci.Tocmai citeam ca un barbat vroia sa isi dea foc pt o locuinta sociala... asta in contrast cu cei care isi cumpara masini noi si isi permit orice.In fiecare tara sunt diferite clase sociale dar la noi parca diferentele se vad prea tare.Imi place sa ma consider ca facand parte din clasa de mijloc adica nici sarac dar nici bogat sa imi pot permite aproape orice, dar totusi cand ma uit la cei bogati ma simt cu mult sub ei.E trist acest lucru pentru ca ma gandesc ca multi au facut averile astea prin mijloace nu tocmai legale si acum isi duc traiul in lux.Cum ziceam ... e trist.

5 comments:

Vorba aia, traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.

la un semafor din piata unirii am facut un experiment. din 3 semafoare, doar 9 masini erau dacii (logan sau mai vechi), restul de vreo 50 erau masini straine.

Eu fac parte din claza ZEI :)))

Eu fac parte din fericire din clasa aia totusi de mijloc ... putini sunt dar nuah oamenii aceia care n-au grija zilei de maine ci de poimaine :D ... oricum si eu am numarat intr-o zi si numa io am 2 dacii =)) si-un mercedes restu au ori dacii ori masini straine

n-ai ce sa faci.. asta se intampla daca este prea multa coruptie.. si eu tot din clasa de mijloc sunt si sincer? sunt mandru ca nu sunt printre acei oameni bogati si cu inima de piatra.. in legatura cu masinile.. da.. am ajuns piata de desfacere pentru masini.. daca vrem masini ne trebuie si credit.. se completeaza..

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Blogger Template by Blogcrowds