sâmbătă, 3 noiembrie 2007

Influenta Mass-Media

Am dat de un exemplu clar in care fenomenul "brain wash" cu ajutorul mijloacelor mass-media e la el acasa.Aveti mai jos un filmulet care face o paralela intre propanganda anterioara razboiului din Iraq si cea recenta care se pare ca precede un razboi iminent cu Iranul.Personal raman dezgustat de faptul ca televiziunile ( si nu numai ) care ar trebui sa ne informeze corect ne induc in eroare.

1 comments:

stii cum e? SUA se baga peste tot.. si in Iraq unde nu a fost treaba lor.. s-au bagat.. l-au prins pe Sadam.. cica l-au omorat desi nu cred.. a durat saptamani intregi cica pana l-au prins.. desi eu sunt de parere ca l-au prins imediat.. s-au bagat tot timpul peste tot si au facut ce-au vrut.. iar de presa nu mai vorbesc.. putini sunt cei care sunt cu adevarat valorosi.. ce fac ei as putea face si eu oricand.. adica sa citesc de pe monitor si sa prezint la stiri..

la faza cu Iran.. din cate am citit.. iranienii planuiesc un atac nuclear.. americanii ii vor convinge cica pe cale amiabila.. daca nu.. va incepe razboiul.. si iar vor fi americanii eroi si noi ceilalti catelusii lor..

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Blogger Template by Blogcrowds