joi, 15 noiembrie 2007

Belodedici recunoaste...


Fostul fundas "de fier" al Stelei, in prezent directorul tehnic al loturilor nationale de juniori, Miodrag Belodedici, sustine ca in Romania exista o mentalitate gresita la transferurile jucatorilor tineri. "Belo" a recunoscut ca :

"Cred ca inca se mai practica! Vorbim noi de schimbari, dar, din cate se vede, acestea vin tot mai greu. Acest aspect reflecta si starea noastra economica, insa constituie totodata o mare problema a fotbalului nostru: habar n-avem care ne sunt obiectivele", spune Belodedici in Prosport.

Fostul international a facut o comparatie intre Romania si Spania, unde a lucrat la Valencia. "Diferentele sunt enorme, de necomparat! La orice capitol sunt peste noi. Nu vorbim de talente native, dar se nasc cu o mentalitate sanatoasa. Atat ei, cat si cei care se ocupa de cresterea lor. Muncesc mult, sufera mult, si de-asta evolueaza. La noi, cum scoate un jucator de perspectiva capul, cum toti din jurul lui, si chiar el, urmaresc castigul imediat! Pe nimeni nu intereseaza ca are mari carente in plan fizic si tehnico-tactic chiar si pentru o echipa de Liga a II-a", spune Belodedici.

In sfarsit s-a gasit cineva sa spuna lucrurilor pe nume.Nu e nimic nou , doar ca pana acum nimeni nu a vorbit nimic despre nivelul la care ne aflam.

2 comments:

sincer.. cine din conducerea FRF sau LPF va baga in seama acest lucru? tu crezi ca ii intereseaza? banu si atat..


hai ca tre sa recunosc ca de cand e Sandu la UEFA.. nu ne mai fura arbitrii straini asa tare..

fotbalul din romania e de toataq PULA!

PUNCT !

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Blogger Template by Blogcrowds