luni, 12 noiembrie 2007

Mass-uri tampite...

Din ciclul "folosesc yahoo messenger si pot da group message" va prezint doua dintre cele mai recente/tampite mass-uri pe care le-am primit :

Spammer: Esti rocker? Nu ai cu ce sa te speli? Te-ai saturat de hainele din pele de bancheta de personal de Cluj??? Ai dori un costum Armani? Ti-ai lua neste lantzuri anti-derapante de 24 de karetzi la gat?? Si neste piulitze pe dejte? Nu-ti ajung banii pt negreala de la ochi? Esti lezat de titlu de pletos? Partidu' te vrea tuns? Nu stii sa dansezi in alt mod decat dand din cap ca o cioara electrocutata? Nu rata ocazia si fa-ti un credit la BMD (Banca Manelistilor Darnici) ...prea tare ca sa nu-l dau mai departe ( sorry de mass)

Spammer 2: ai tupeu sati pui id aici??daca da punel!!!!!! sa vedem cat de departe se poate ajunge ,si da-l mai departe de cate ori il primesti si tu : eleena_doll, nice_ela07,, shadow_iulik , iosif_frantza....scumpika_zapacita..andrey_bossu40..deea_cool_frumusika, manu_4u_69,an_Deea_Sweet_printess . ..alex_ionut_sukarii2007 sexybomba_90.....blonda_skumpyka2000 ,dani_alcatraz , madalina_dj_byby , mario_mafiotul2009,alchimist_man2005,valy_mario2007,yo_rebela08,bogdandragon2006,rockeritza_y2007y,ionutz_cent93; lora_shukara ; adutzu_2121 YOO_FETITZA_SUCHARITZA.....yo_bad_boy_ionutz pysycu7za_2006..........florinel_oradea.........bombonika43... diavolu7z.....rapp_girl0747....blabla_bla.......golyhotibor /Axel Ros/hamer06.......blondul_21.....

btw pe astia din mesajul 2 ii puteti adauga in lista sa le comunicati personal cat de cretini sunt.

2 comments:

Cel mai tare mass e ala cu "da mesaju asta mai departe sau tzi se va sterge idu de mess" =))

merita impuscati si aruncati intr`o groapa cu hoituri de animale

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Blogger Template by Blogcrowds