sâmbătă, 3 noiembrie 2007

Goian si Dica Doriti de Ajax din Iarna


Se pare ca dupa ce au semnat contractul de impresariat cu Giovanni Becali , acesta le-a si gasit un club la care sa ii transfere din iarna.Clubul olandez i-a monitorizat o lunga perioada de timp si e gata sa ii transfere.Ramane de vazut daca cei doi vor pleca.Parerea mea personala e ca daca Dica nu pleaca din iarna ii va scadea foarte mult valoarea deoarece in ultima vreme a avut numai prestatii neconvingatoare.Oricare ar fi alegerea celor doi ar fi bine ca Steaua sa aduca in locul lor jucatori cel putin la fel de valorosi si sa nu repete greseala de a aduce jucatori gen Surdu sau alti anonimi.

3 comments:

nu sunt jucatori la ora actuala de nivelul lui Dica si Goian care sunt jucatori de nationala , deci jucatori de aceeasi valoarea mai mult ca sigur nu vor aduce :)

Atat as vrea , sa plece Dica la ajax . Pun pariu cu oricine pe oricat ca nu face fata (il laudam prea mult pt ceea ce el nu e )

Dica valoros? =)) ala n-o sa mai fie jucatorul ce-a fost odata.. 1 la mana.. s-a accidentat si ii e frica.. 2 la mana.. nu mai e Radoi acolo sa-i paseze..

cat despre Goian.. este o pierdere ff mare.. apararea Stelei fara Goian va avea mult de pierdut plus ca este un om imp la fazele fixe, cu capul..

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Blogger Template by Blogcrowds