miercuri, 21 noiembrie 2007

Oameni fara viata.

Recent am facut schimb de telefoane cu maicamea asa ca am luat si abonamentul ei de Cosmote la mine.Totul bine si frumos in afara de faptul ca frustrati cu prea multe minute formeaza numere la nimereala si cand raspunzi te iau cu fraze de genul "ba da-mi sa vorbesc cu fiica ta" sau "ba daca esti tare hai in parc in 10 minute" and so on.Pana acum am primit telefoane de la vreo 2 moldoveni frustrati si azi de la un banatean care imi cerea numere de telefon a unor fete.La inceput era nostim sa ma cert cu ei la telefon dar deja devine enervant ... asa ca pentru toti distrusii care nu au o viata a lor va urez sa aveti parte de o moarte lenta si in chinuri.

3 comments:

fix pix, asta nu`i nimic. Sa vezi cand te suna fraierii cu numar ascuns si te ameninta si tu le dai adresa si pacat ca nu vine nimeni ! :<
Sau cand suna cu numar ascuns si iti zice : BA FMM CU PENSIILE TALE PRIVATE CU TOT (ultimu telefon primit de mine cu numar ascuns) si eu calm : da ? oke. Si inchid =))
Da`i pa` pwla pa` toti fraierii astia, nu are rost sa`ti bati capu.

bine ca si-au gasit ratatu` :D =))) j/k :wub: :*

hoho cu cati m-am cerat eu pe faze dinastea.. cati m-au sunat de cand sunt la SI si cati idioti.. am invatat un lucru.. sa nu-mi mai bat capul.. chiar nu merita..

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Blogger Template by Blogcrowds