duminică, 4 noiembrie 2007

About Sport

Tinand cont de faptul ca in ultima vreme cam tot tineretul risca sa devina prea sedentar din cauza calculatoarelor si a diverselor munci de birou , ma intreb ce conditie fizica mai aveti? Zilele trecute am fost pentru prima data la fotbal dupa mult timp si dupa 2 minute de sprinturi abia mai puteam respira.Totusi dupa ce am terminat jocul in general m-am simtit mult mai bine , parca mai vioi ceea ce m-a facut sa repet isprava si surpriza am inceput sa ma simt in forma :).Nu cred ca e bine sa ne neglijam forma fizica pt ca asa incepem sa ne autodistrugem.Deci dupa ce am zis mai sus ar cam fi trei intrebari : Ce forma fizica aveti? Ce sporturi practicati cu regularitate? si Sunteti sedentari?

4 comments:

Forma fizica : de invidiat.
Ce sport practic : fumatu.
Is sedentar? : DA ! :D

kiddin.
ce sa zic ... ma mai mishc si eu din cand in cand ! Atunci cand dau din picioare noaptea in somn sau cand apas pe pedale in masina =))

te-am gasit la vudu comentand. imi permit sa te lipesc pe lista bloggerilor oradeni pe care am inceput s-o lungesc de o vreme.

succes!

Cui ii pasa de forma vizica cand ai un fund ca a meu.

Apropo de ce ai zis, n-am fost la ed fizica de un an, nu am facut ed fizica de loc, ceva sport etc. De fapt bautu berii e considerat sport?

Fan Beck`s

munca de agent : terenul :)

@Radu si Mortu heheheheh =)) modestilor

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Blogger Template by Blogcrowds