sâmbătă, 10 noiembrie 2007

Elev batut de profesor ...

Un profesor de matematica din Satu Mare s-a enervat pe un elev de al sau pt ca acesta se incurcase in socoteli si l-a lovit cu un bat in cap.Elevul a stat cinci zile in spital , iar profesorul a scapat doar cu un avertisment.Sincer imi pare rau ca nu am prins un profesor de genul asta sa ii fi aratat cum e sa dai cu batul in cap.Cel putin eu nu am avut probleme de genul asta ba mai mult unii profesori se temeau de mine la randul lor.E clar si ce frumos se acopera profesorii intre ei.Vai si amar de invatamantul nostru mioritic.

6 comments:

cica "Bataia e rupta din Rai" banuiesc ca pe langa batul ala i-a dat si ce trebuia sa-i dea adica un 4 sau 3 ca note se dau nu bete-n cap.Daca parintii baiatului sunt destepti il dau in judecata si-si pierde locul de munca...

p.s. feroce erai tu =)))

singurii care au dreptul sa-l loveasca pe un copil sunt parintii.. atat timp cat profesorul ala nu i-a dat viata nu avea dreptul sa-l loveasca.. putea simplu sa se planga parintilor baiatului dar e mai simplu sa lovesti decat sa gandesti..

Halal si profesorii aia care se temeau de tine... nu m`as lauda cu asa ceva. Profesorii merg la scoala sa educe, elevii sa fie instruiti. Orice abateri, de ambele parti, trebuie sanctionate.

Ce clasa o fost ala ? in mod normal trebuiau sa ii sara colegii in ajutor, da cred ca erau pre ocupati sa faca pe ei de frica. In zilele mele de glorie din liceu nici un profesor nu indraznea sa ridice mana la niciunu dintre noi. Daca ridica la mine stergeam table cu fata lui/ei :))

koma , nu ma laud cu nimic , purs si simplu profesorii stiau ca daca se leaga de mine ripostez la orice.

Asta e datoria lor, sa se lege de tine(sa te aduca pe calea cea buna, daca e cazul). Uite aici o alternativa mai buna, dar care se pare a avut efecte mai triste:

http://www.protv.ro/stiri/tu-stii-ce-mai-face-copilul-tau/un-copil-a-plecat-de-acasa-din-cauza-unei-batai-primite-in-fata.html

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Blogger Template by Blogcrowds