miercuri, 14 noiembrie 2007

Insa tu nu m-ai vazut !

Un filmulet emotionant care doreste sa atraga atentia asupra accidentelor stupide petrecute intre soferi neatenti si motociclisti.Sincer m-a miscat.

6 comments:

f emotionant, intr-adevar unii oameni au prea multe prejudecati si nu gandesc dincolo de asta...in fond omul e ceea ce face nu ceea ce poarta.

ff tare video`u ! :| Au dreptate :| Era sa ii iau si eu pe sus pe 2 motociclisti in ungaria, de atunci, is mai atent ! :|

f bine facut...pacat,f mare pacat ca mor oameni din cauza unei clipe de neatentie..:(

m-a miscat si pe mine video dar nu e chiar asa.. si motociclistii sunt de vina.. mai ales pitigoii astia mici cu scutere.. care merg cu ele de parca ar fi pe pista de la aeroport.. nu numai conducatorii de automobile trebuie invinuiti.. multe accidente s-au intamplat din neatentia motociclistului.. politistii nostri se uita dupa spaga in loc sa faca ordine in trafic..

dani cei cu scutere nu pot fi numiti motociclisti :) pt simplul fapt ca sunt doar niste pustani inconstienti.

Salut.. sunt unul din protagonistii.. din actorii ....acestui spot.

Noi, cei cu 2 roti, avem marea majoritate si 4 roti.. si stim si cum e la volan, si cum e la ghidon. De aceea, noi privim lucrurile un pic mai bine, mai realist.. fiindca cunoastem cum e sa fii de ambele .. baricade.

Problema principala este in atitudinea, caracterul nesimtit al romanilor. DA .. si de o parte si de alta sunt nesimtiti. Sunt si motociclisti inconstienti, si multi soferi inconstienti si neatenti.

Acest vid a fost facut pentru atentionarea soferilor de existenta noastra. Mai ales a celor neatenti. Stati linistiti, stim si de existenta elementelor negative din randul nostru. Si pentru ei au fost campanii de atentionare, si pentru ei s-au facut astfel de videoclipuri, poate chiar mai violente dpdv al mesajului... gen "Iti place sa mergi cu viteza ? Dar pe mama ta ai intrebat-o daca i-ar place sa te viziteze la mormant duminica?"

Cine are urechi.. sa auda.. este valabil pentru ambele tabere.

Cam toti cei care am aparut in acest video , suntem detinatori de motociclete cruiser, care rar depasim viteze de 120-130 in exterior. Mergem cat se poate de legal, si de prudent. Unii au familii, si nu risca aiurea. Io personal am oroare de doctori si medicamente, de aia nu merg tare. E banal sa mergi tare. Nu mai e asa de banal cand nu mai poti frana.

Insa.. cu toate ca mergem legal si corect, astia care suntem.. ZILNIC suntem pusi in pericol de soferi NEATENTI. Ca sunt bauti, obositi, sau vorbesc la telefon, fie ca nu se asigura in oglinzi cand schimba banda, fie ca vorbesc cu pasagerul din spate.. toate fazele astea ne pun pe noi in pericol in mod GRATUIT. Si nu o data am cazut. Nu o data ne-am rupt picioarele din cauza neatetiei ALTORA.

Vreti sa va descriu cazurile de motociclisti care mergeau cu 40-50 la ora in oras si au MURIT pt ca un sofer neatent nu le-a acordat prioritate de trecere ??? O s-o fac, dar e mult mai dureros decat acest vid.

Atunci cand esti la volan.. esti la volan.. lasa treburile la o parte, lasa cititul ziarului, vorbitul la telefon, uita-te in oglinzi cand schimbi banda sau directia de mers, ca de aia s-au inventat.

Si va repet, sunt in desfasurare si actiuni de constientizare a celor care merg iresponsabil pe 2 roti. Asta e alta poveste.

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Blogger Template by Blogcrowds