sâmbătă, 27 octombrie 2007

A Vision of Students Today

Tocmai ma uitam printre filmuletele de pe youtube si am dat de unul cel putin socant , care arata perfect realitatea zilelor noastre , din perspectiva tinerilor , implicit a studentilor.Cred ca fiecare din noi ne putem regasii in filmuletul asta , ca activitati , mod de viata sau vise. Enjoy :

5 comments:

Interesant filmuletul...el ar trebui vazut de profi in special..de ce-i care isi doresc sa-si cunoasca cat de cat studentii si problemele lor.
Daca si-ar da putin interesul profesorii n-ar mai dormii studentii la cursurile lor si majoritatea dintre ei chiar ar pleca cu ceva de la cursuri..

frumos montaj chiar m`a impresionat!
mihaela sincer acuma cati dintre profesori merita sa fie ascultati la cursuri cand vin la ore si iti dicteaza din carte 2 ore in continu?

nici profesorii dar nici elevii nu sunt mai buni.. elevii din ziua de azi mai bine merg la jocuri, mai bine se complica bandele de smecheri din cartier, ajung sa vanda droguri etc decat sa mearga la scoala si sa faca ceva.. recunosc ca nici eu nu m-am strofocat.. e vina mea si o recunosc.. oricum nici profesorii nu sunt mai buni.. pt ce sa ma duc la scoala cand vin profesorii si dicteaza doar? nimic fun, nimic sa ne atraga.. asta pot sa fac si acasa.. sa citesc dintr-o carte sau ces eu.. de pe internet.. mai are rost scoala asa?.. se duce totul pe rapa in lumea asta..

Nu multi merita sa fie ascultati,pt ca majoriatea is de pe vremea lu' bunica profesori si pe ei nu ii mai intereseaza sa faca cursurile/orele interactive sa se implice stidentii/elevii,sa isi dea seama daca chiar le place materia care le este perdata,daca dunt buni in domeniul respectiv.Pe genu asta de profi ii intereseaza sa li se plateasca orele acelea si atat...Si ma enerveaza ca toti profii,ministrii educatiei care au fost pana acuma ziceau ca educatia ii la pamant,cum sa nu fie daca nici ei,profesorii nu vor sa schimbe nimic..?

Si intr-adevar ca nu numai profii is de vina ce si elevii..:P ..dar totusi daca ai un prof aiurea cui ii mai vine sa invete pt. ora sau cursul lui?:)

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Blogger Template by Blogcrowds