luni, 29 octombrie 2007

CFR Cluj Lider si Lacatus la Steaua

Spre bucuria mea CFR a batut aseara in Giulesti pe Rapid si si-a consolidat primul loc. Spun spre bucuria mea nu pt ca as fi fan infocat la CFRului ci pt ca ma bucur ca in sfarsit primul loc apartine unei echipe non bucurestene.Mai jos pun un interviu cu Iuliu Muresan, interviu cu care sunt total de acord ... doar CFRul mai poate sa piarda titlul pe mana lor.

Iuliu Muresan spune ca CFR Cluj nu mai are rivala in Liga I, iar acest campionat este la indemana lor, cu 4 puncte in fata Unirii Urziceni.

"Noi n-am venit aici sa facem egal. Acum suntem peste Rapid, am demonstrat asta pentru ca am reusit sa castigam. Este un moment important pentru noi. Dupa cinci ani de la implicarea in fotbal in sfarsit reusim sa fim constant pe locul intai si sa batem in Bucuresti pentru prima data. Cine mai poate opri CFR? - Numai noi ne putem opri acum. Noi pe noi. Sper sa n-o facem. CFR este favorita la titlu acum, dar avem mult de tras si de muncit", a spus Muresan.

Tot legat de sport , relativ recent s-a aflat ca Lacatus a fost pus antrenor la Steaua.Multi spun ca e o mutare de geniu a lui Becali si ca prin acest lucru a dat o lovitura de imagine.Eu zic ca daca doar pt imagine a facut asta Becali si crede ca Lacatus se va lasa calcat in picioare , va avea o surpriza de zile mari.De altfel printr-un interviu dat la Fanatik , Lacatus si-a zis clar punctul de vedere:

Lacatus nu a venit la Steaua ca sa-i faca pe plac patronului din Ghencea, Gigi Becali. El spune ca nu e un "lingau" si ca nu are dde gand sa faca jocurile cuiva.
"Sper ca toata lumea sa ma inteleaga, sa nu creada ca sunt vreun lingau. Nu am venit pentru a apara imaginea cuiva, ci pentru a-mi face meseria. Suporterii au fost mereu alaturi de mine, iar daca vor sustine echipa vor fi un sprijin moral extraordinar. Credeti ca lumea il va vota daca e Lacatus antrenor? Lumea nu voteaza pentru ca l-a pus pe Marius Lacatus. Eu nu sunt mantaua de vreme rea a nimanui",a spus Lacatus la Fanatik.

3 comments:

problema e ca a venit cand nu mai poate face prea multe la steaua. poate doar un loc 2 in campionat, pentru a prinde viitoarele calificari in UCL si un loc 3 in UCL, sa prinda uefa.

eh ahi nu zi "hou" pana nu sari gardul ... steaua daca-si castiga restantele e la 6 puncte in spatele cfr-ului asa ca nu cred ca va fi o problema ... Cfr Cluj va avea soarta Sportului Studentesc si chiar propria-i soarta din sezonul trecut... Sper sa-i dea Becali timp lui Marius sa faca o echipa buna :D

Becali : "Imi tai capul daca CFR ia titlul!" .. stie el ce stie.. desi sunt stelist mi-as dori sa ia CFR campionatul sa le dea peste fata la toti "granzii".. patronul Paskany e un model.. ala tace si face.. s-ar putea sa aiba sanse daca nu fac astia ceva in ultimele etape..

in legatura cu Lacatus.. no comment.. sper sa nu ajunga unde a ajuns cu Hagi.. ca atunci cred ca eu ma duc si-l impusc..

p.s. si Lacatus e moale, cam la fel ca Hagi.. acuma vom trai si vom vedea..

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Blogger Template by Blogcrowds