miercuri, 31 octombrie 2007

Violence , Violence , Violence...

In ultima vreme suntem invadati de stiri care ne prezinta batai in scoli , batai pe strada , batai in cluburi.O sa ziceti asa si? nimic nou sub soare.Ei bine se pare ca lumea nu se mai multumeste cu simple batai si din ce in ce mai multi copii , adolescenti , stundenti isi pierd viata in urma unor batai provocate mai ales de orgolii.Tot mai multi tineri ajung sa se creada mari "baietasi de cartier" si sar la bataie fara sa se gandeasca la consecinte si din motive total puerile.Ma intreb unde ne indreptam cu un astfel de comportament , comportament intalnit tot mai des la tineri care reprezinta viitorul.Ei bine viitorul nu pare sa sune deloc bine si mi-e teama ca omul nu isi poate scoate din sange instinctele animalice.E trist ca am ajuns in halul asta , o societate fara principii.

2 comments:

mda....toata lumea sare la bataie acum chiar dak nau nici o legatura...din pacate sunt unii mai cu fara minte si dau pana lasa omu fara suflare.
dc se intampla?? americanii`s de vina:))....toate filmele cu batai d strada ii fac sa se creada invincibili si ai nostii`...."vin cu banda si te rup"

apocalipsa ne asteapta la colt de strada..

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Blogger Template by Blogcrowds