marți, 23 octombrie 2007

About Having a Drink

Din ciclul "d-ale bauturii" , am citit recent un topic pe un forum in care un individ se intreba de ce trebuie lumea sa bea alcool. Intr-adevar imi pare absurda intrebarea si ma deranjeaza ca multa lume face confuzia ca daca cineva bea o bere , o face sa se dea mare sau ca e alcoolic notoriu. Eu unul pot sa zic ca beau in cantitati destul de mari fata de multi altii de varsta mea , dar inca nu am ajuns alcoolic si in afara de cateva betii mai urate , nu am avut de trait alte momente sa le zic "mai penibile" in viata , de pe urma alcoolului. La urma urmei , dupa o zi de munca sau la o iesire cu prietenii ce poate fi mai bun de cat savurarea unei beri ( sau mai multe ). Asa ca pt toti cei care nu suporta oamenii care aleg berea sau alte bauturi alcoolice in dauna sucurilor , apelor plate cu lamaie si a altor kkturi am de zis doar ceva " get friends , get a life , and get out from home " , over & out.

P.S Un filmulet cu Derren Brown , oarecum legat de articol

4 comments:

heheh =)) ce beat e si nici n-a baut nici un strop de alcool.. genial Darren asta..

"nu am avut de trait alte momente sa le zic "mai penibile" in viata , de pe urma alcoolului."

Ce mincinos, ce zici atunci cand am fost in Sevraj si ne-am facut poze in chiloti , in centru, in mijlocu strazii ? ca mai apoi 2 destepti sa faca in cucu gol :-". Si eu beau bere destula, dar nu ma consider alcoolic pentru ca nu toata ziua sunt cu sixpack`u dupa mine.

mortu , uitasem de momentul ala =) ... oricum a fost bestial =))

eh alcoolul deja devine o problema ptr tinerii din ziua de azi (nu e cazul nostru ca noi bem cu masura - sau fara da` macar avem varsta legala - e vba aci despre minorii aia de 14-15 ani care merg si beau mai mult ca mine si te miri de ce-s in come alcoolice ...a aiurea alcoolul ucide :( dar si aerul poate ucide

deci sloganul RISE 2 - When driving use Becks

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Blogger Template by Blogcrowds