duminică, 28 octombrie 2007

Telefoane RDS DigiMobil



Azi am primit si eu un telefon mobil de la RDS si am ramas oarecum dezamagit.In primul rand era vorba ca cei care au si internet vor primii cate 2 telefoane ...ei bine am primit doar unul ( motivatia agentului care l-a dat fiind ca au cerere prea mare si nu isi mai permit sa ofere 2 ).A doua dezamagire vine din faptul ca am umblat prin telefon putintel si mi-a sarit in ochi ca bluetoothul nu e compatibil cu nici un alt tip de telefon mobil , ba mai mult am incercat sa il conectez la acelasi tip de model si nu a mers.Urmeaza sa incerc sa il conectez la un bluetooth de pc sa vad ce rezolv.Pe langa faptul ca bluetoothul nu pare sa mearga , in cutie nu am gasit nici handsfree si nici cablu de date :|.Oricum per ansamblu sunt total dezamagit.
P.S telefonul e model U 120 ( cel din poza )

9 comments:

OK deci e ora 0:17 cand las commentu asta, asa ca daca scriu gresit mi se rupe. Azi a venit si pe la mine si era culmea o prietena care le distribuia. Faza cu 2 telefoane e in felu urmator : 2telefoane/CONTRACT. Irelevant ca ai sau nu internet si mama dracului si porcarii de genu. 1 tel pt ca , Oradea-i mare , si ma duc sa ma culc !!!

Apropo am eu Bluetooth pt PC, maine o sa revin cu un post sa iti spun daca mere o ba.

Eu am 2 telefoane \:D/ si dinainte sa vina aia de la RDS pe la mine ! :> Cine`i shef e shef :D
Btw, bluetooth`u merge, dar nu cu orice telefon. Cu k800i a mers :)
Intre ele nu merge.
Apropo, te plangi de un telefon care are camera de 1.3 mega pixeli, mp3 player, slot pt. card microSD,bluetooth PE CARE L`AI PRIMIT GRATIS ?

Radu normal ca ma plang , bluetoothul l-am incarcat cu un k750i si cu un n73 , ba mai mult cu un alt huawei si nu a mers. Cum ziceam azi imi aduc un bluetooth de pc si sa vad cum merge.Btw mp3 playerul nu am avut cum sa il testez ca nu e absolut nici un mp3 bagat default in telefon si da-mi voie sa ma indoiesc de camera de 1.3 megapixeli care la prima vedere lucreaza ca una vga.

hmmz eu inca nu l-am primit :((( vreau si io X( :| mie mi se pare ok deoarece e gratis :Ds

Bateria se descarca repede, camera video, care cica are 1.3 mp face poze ca una VGA, nici vorba de asa ceva plus ca BlueTooth nu merge. M-a lasat sa trimit odata dar nici melodia respectiva pana la capat, ca dupa aceea sa-mi apara, de fiecare data, SENDING FAILED. cine stie ce mai descopar? nu va entuziasmati asa tare, sa nu fiti dupaia dezamagiti.. RDS for me is erdeesh

Oameni buni! Telefonul e oferit gratis!!! La Vodafone, pt exact acelasi model trebuie sa scoti din buzunar vreo 300 de lei fara sa platesti abonament. Scrie foarte clar ca Bluetooth, cablu, handsfree etc. sunt OPTIONALE. Nimeni nu v-a obligat sa il acceptati. Nu vi-l place, duceti-l inapoi, sa il ia altcineva care o sa il foloseasca. Iar daca il folositi, nu mai comentati, pt ca are tot ce ii trebuie pt a-si indeplini functia: de TELEFON. Sunt multe modele fara Bluetooth sau accesorii in pachet care inca se mai vand in magazinele celorlalti operatori, si nu sunt gratis.

la profilul tau scrie " urasc prostia si lipsa de caracter. " haios as zice , dupa ce ma pun sa citesc postul despre digi. Dupa aceea zic... "asta-i undercover-ul"

In primul rand... greu ti-ai mai dat seama ca n-are bluetooth telefonul. Ca sa nu te mai chinui , nu mai lua un bluetooth pt. PC , ca tot degeaba il iei.
In al doilea rand... e un telefon primit in custodie pt. care nu ai platit nici un leu , ce mai ai de adaugat ?! Vai ce dezamagire... Dar cine te-a obligat sa-l iei ? Cand ai facut contractul pt. internet , nu ai avut pretentii sa primesti un laptop VAIO ? in custodie... halal oameni mai sunt.

auzi e o vorba NEMULTUMITULUI I SE IA DARUL eU PT ACELASI MODEL DE TEL DOAR Ca scrie vodafone pe el am platit in Grecia 119 euro si nici eu nu am primit cablu de date . Dar daca te crezi interesant ai fi putut vedea ca iesirea pt incarcare este destul de comuna si poti folosi cablu de date de la alte telefoane sau chiar de la aparate digitale asa cum e cazul meu, iar la mine bluetoothul merge dar poate de aceea am platit 119 euro sincer preferam sa-l primesc gratis si sa nu am bluetooth.

fraierilor e damoaca!!!

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Blogger Template by Blogcrowds