marți, 30 octombrie 2007

Sunteti multumiti de viata voastra?

Pana recent , tot timpul am fost nemultumit de cate un aspect al vietii mele.Nu conta ca nemultumirea venea de la un lucru pt care nu aveam bani sau de la o cearta cu parintii , de multe ori ma consideram nedreptatit.Vorbesc la trecut despre asta pt ca recent am dat de niste stiri socante in care copii de varsta mea , abandonati de un parinte se roaga sa nu le moara mama , singurul sprijin in viata lor.Citind stirile respective mi-am dat seama ce norocos sunt ca am o familie care ma iubeste si o situatie materiala peste medie si mai ales pt ca sunt sanatos.Astfel am realizat ca toate nemultumirile mele de pana acum sunt niste rahaturi in comparatie cu ce traiesc alti nefericiti.Voi sunteti multumiti de viata voastra?

4 comments:

not really , dar in comparatie cu ce ai afirmatit tu da , dar oricum intotdeauna e loc de mai bine

si eu am fost copil si ma certam des cu ai mei.. m-am mutat.. mi-e mai bine.. ca nu mai sunt diferente de pareri dar niciodata n-am sa-mi doresc ca parintii sa-mi moara (cum fac altii).. parintii mei tot ai mei vor ramane.. ce au facut ei pt mine si pt frate-meu nu va face nimeni.. respectele mele si numai dragoste catre ei..

Sincer sunt f multumita de viata mea...sunt la facultate in Timisoara,si ma descurc singura....bine inca imi vin bani de la mama:) dar in rest, tot ce am nevoie trebuie sa imi rezolv eu.. acesta este unul dintre motivele pt care am plecat din Oradea,sa incep sa fiu independenta...Mama mea mi-a oferit absolut orice am avut nevoie si ce imi doream si pt acest lucru ii sunt foasrte recunoscatoare.Normal ca au mai aparut discutii intre noi sau certuri dar pt ca acum vin acasa doar in weekend acestea aproape ca nu mai exista.Si imi e bine aici unde sunt...desi ma mai apuca dorul de Oradea...de prieteni..
Cateodata stau si ma intreb daca merit tot ce am...si de ce trebuie sa existe copii,adolescenti care trebuie sa cerseasca sa isi castige paine pe ziua de maine...

Esti norocos ca ai o familie care te iubeste, un mort cu care sa intri in coma alcoolica ... etc etc.

Eu is f multumit de viata mea, nu mi-ar strica o slujba bine platita , dar sa ma si duc la faculta, in rest e OK

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Blogger Template by Blogcrowds