miercuri, 5 decembrie 2007

Violenta in scoli reloaded...


Un nou val de incidente poate prea mediatizate ne arata ca in scolile mioritice continua sa se produca incidente destul de grave.Astfel aflam ca un copil a fost injunghiat in baia din liceul unde invata si 2 fete de clasa a 6a ( da ati vazut bine ... ) s-au batut pana la sange pentru o cutie de lapte ramasa de la copiii mai mici.Amandoua au fost internate in spital cu fractura de piramida nazala :|.In fine ideea la care vreau sa ajung e ca pentru noua generatie de elevi e foarte "cool" sa se bata ( neaparat filmat ) si sa apara pe net ( asta e o regula), eventual si la TV.Si cand am fost eu mai mic existau batai & shit dar nu era mediatizarea asta care le da atata curaj unora.Parerea mea e ca si presa are o vina pentru ca de multe ori exagereaza cu subiectele de genul asta.

3 comments:

e vai de pula lor!sunt niste ratati impupiti !si pe langa ca is ratati mai si se zbat pe manele ca ciorile negre din america !

wai si amar unde au aujuns si unde o sa se mai ajunga...

fete proaste

stii cum e? cand 2 fete sau 2 baieti incep sa se bata ceilalti ar trebui sa-i(le)desparta si sa nu sa se puna sa filmeze.. numa stii cum ii.. oamenilor le place spectacolul..omenirea asta este de tot kkt-ul.. de un lucru mi rusine.. ca sunt om..

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Blogger Template by Blogcrowds