vineri, 7 decembrie 2007

Rromii ne fac iar de ras...


Un jurnalist american aflat intr-o localitate din judetul Vaslui pentru a studia obiceiurile si traditiile comunitatii de rromi a fost injunghiat in plina strada de doi rromi care vroiau sa ii fure aparatul de fotografiat.Americanul s-a aparat de ei si a scapat cu fuga si astfel din nou tiganii ( imi pare rau ca generalizez ) reusesc sa ne faca de ras si sa ne traga in jos dupa ei.Dupa astfel de incidente ne miram ca lumea redevine rasista si discriminatoare.Daca lucrurile continua in felul asta nu m-ar mira ca tiganii sa ajunga sa fie persecutati in unele tari ( si nu doar prin expulzari ).Sincer deja is satul ca de fiecare data cand totul e ok si nu se intampla nimic cativa retardati de genul astora sa nu poata sta pe fundul lor si sa faca isprave de genul.

3 comments:

le multzumim din suflet !

aici e vina statului ca nu face nimic pt a preveni chestiile astea.. nu au o scoala a lor unde sa invete sa aiba cei 7 ani de acasa.. toata lumea ii trateaza ca si pe niste straini.. nu te mira ca se intampla chestii de genu

ba exista programe desfasurate de MEC, numai ca parintii prefera sa-i trimita la cersit decat la scoala... ca si in metrou, daca cersesti 2 RONi/h, tot la salariul minim pe economie ajungi (sa nu mai zic ca e neimpozabil :)

Si cand te gandesti, oare ce poate sa faca un om la 30 ani daca nu stie nici sa citeasca?

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Blogger Template by Blogcrowds