miercuri, 5 decembrie 2007

Oameni cu un neuron.


Vazusem ieri la stiri un lucru socant.O femeie nu mai retin din ce oras a aruncat un catelus de la etajul 3 pentru simplul motiv ca acesta a cautat adapost la usa ei.Ma intreb cum poate cineva sa faca asa ceva? Oamenii astia pur si simplu nu au mila sau sunt retardati? Ma enervez numai cand ma gandesc la asta si cred ca i-as face acelasi lucru femeii aleia , pardon retardatei.Btw poza de la articol e cu catelusul care a fost salvat dupa ce a fost gasit de o vecina a respectivei.

6 comments:

incredibil!cu ce pizda masi o deranjat-o pe cretina asta bietu caine?nu putea sa ii dea un sut in fund de pe pragu usi si mergea el in drumu lui mai departe!

am vazut si eu :(( trist ca exista tentative esuate de oameni, asta e cred ca God o fost beat cand o creat faptura. Asta ma duce cu gandu la ce o zis maicamea daca aduc vreun animal in casa(stau la bloc) "ti`l arunc pe geam afara". E totu ok , doar ca stau la 3:))

Cum sa`l arunci frate de pe balcon, cel mult il goneam de la usha, deshi iubesc super mult cainii. Exista si oameni d`ashtia ma...incredibil.

asta e scuza ieftina ca cica l-a scapat..

Deci sincer cum pot sa existe asemenea oameni...animale nu li se pot spune ca jignim animalele sa le numim asa...oameni distusi...asta merita sa pateasca ..ce fac ei cu animalele sa simta pe carne proprie cum e sa fii agresat,batut..si mai nou aruncat de la etaj..:-|

sa imi bag pwla in totzi retardatzi care maltrateaza animalele, sa le trag un glonte-n cap, fmm lor de leprosi.

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Blogger Template by Blogcrowds