vineri, 7 decembrie 2007

Cadoul ideal de sarbatori


Tocmai am primit leapsa de la Dani asa ca trebuie sa zic ce cadou mi-as dorii de sarbatori.In primul rand un cadou frumos de cand m-am nascut si pana acum a fost ca fiecare Craciun l-am facut in familie si pentru mine asta e ceva foarte deosebit.Nu voi sparge traditia nici anul acesta asa ca macar Craciunul il voi petrece in cadrul familiei.Anul asta imi mai doresc un cadou special si anume sa isi revina complet maicamea dupa operatia de varice suferita recent.Nimic nu e mai important decat sanatatea si multi ne dam seama tarziu.In rest normal ca voi si face si voi si primii cadouri materiale dar tot mai importante raman cele de mai sus.
p.s Nu dau leapsa mai departe :>

3 comments:

De sarbatori eu voi fi alaturi de familie si de alti oameni dragi:)cred ca acest lucru e cel mai important,sa fii alaturi de persoanele care conteaza pt tine...si daca primesti si cadouri pe deasupra si mai bine :P.

de la dani si mortu but:) Apropo faptul ca te`ai nascut a fost un accident:(( nu ti`au zis parintii ? :)))) Frumoasa chestie ai zis in final. Ne vedem diseara la beute

Doamne ajuta sa se faca bine.. sanatatea e tot ce conteaza

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Blogger Template by Blogcrowds