marți, 11 decembrie 2007

Christmas Trees


Dat fiind faptul ca in perioada asta se vor taia sute de mii de pomi de Craciun sunt curios cati dintre ei se vor si vinde.Oricum se va face o risipia enorma ca in fiecare an dar totusi sunt curios din cei care vizitati blogul cati dintre voi veti avea pomi naturali in casa si mai ales de care preferati.Eu anul asta cred ca voi avea pentru prima data un pom in ghiveci si asta ma bucura pentru ca imi place sa cred ca astfel se va taia un pom mai putin ( ce naiv sunt nu? ).Anyway feel free sa ziceti ce veti avea in case de Craciun.

4 comments:

Ashteptam poze cu bradul tau, poate pornim o leapsa ceva. :D

Am unul artificial superb.

or fost deja prinsi si amendati si or sa mai fie destui pentru taiere aiurea de brazi oricum nu numa de brazi e vb aici ci de toti pomii.. mai tii minte acu-s cativa ani cu politicienii din Harghita? (s-a aflat ca 2 dintre ei au taiat peste 70% din padurea din Harghita) samd.. oamenii astia ar trebui inchisi pe viata sau impuscati in cap direct.. daca tot tai pomi mai si planteaza-i inapoi..


am initiat o campanie pt plantare de puieti de copaci sau pomi.. sper sa participati si voi.. banner il gasiti la mine pe blog..

eu am brad artificial si e maaare si frumos =)) :x

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Blogger Template by Blogcrowds