joi, 13 decembrie 2007

Retired

Mi-a facut placere sa fac pe bloggerul o perioada dar am cam ajuns la capat.Nu mai simt nici o atractie asa ca nu voi mai scrie absolut nimic.Daca mai voi razgandii veti afla.

miercuri, 12 decembrie 2007

National Treasure : Book of Secrets

Tinand cont ca prima parte a fost una de succes , e bine de stiut ca partea a doua a acestui film va fi lansata pe 21 decembrie 2007.Tinand cont ca Nicholas Cage are din nou rolul principal , personal il astept cu nerabdare.Pe scurt in film , vanatorul de comori Benjamin Franklin Gates doreste sa descopere adevarul din spatele asasinarii lui Abraham Lincoln prin elucidarea misterului disparitiei celor 18 pagini din jurnalul asasinului John Wilkes Booth si prin aflarea continutului lor.Dupa cum se vede partea a doua a National Treasure pare cel putin la fel de palpitanta ca prima asa ca pentru fanii filmelor de aventuri am si un trailer mai jos.Enjoy!!!

The Sun face misto de Steaua


Jurnalistii de la The Sun ii iau la misto pe Stelisti inaintea partidei cu Arsenal."Seful Stelei s-a tacanit. Vrea sa salveze echipa cu tehnici din oierit".Englezii sunt siguri ca Steaua nu are nici o sansa in fata echipei londoneze asa ca isi permit sa isi bata joc de Becali.The Sun l-a numit pe seful Stelei "tacanit" print-un joc de cuvinte "Steaua Boss went Baaa-rmy" in care face aluzie la oile cu care i-a comparat pe jucatori.Sincer ma bucur ca Becali a ajuns sa fie umilit astfel , dar o sa imi para rau deseara sa ma uit cum Steaua nu va face fata nici 10 minute fara sa ia gol.

marți, 11 decembrie 2007

Christmas Trees


Dat fiind faptul ca in perioada asta se vor taia sute de mii de pomi de Craciun sunt curios cati dintre ei se vor si vinde.Oricum se va face o risipia enorma ca in fiecare an dar totusi sunt curios din cei care vizitati blogul cati dintre voi veti avea pomi naturali in casa si mai ales de care preferati.Eu anul asta cred ca voi avea pentru prima data un pom in ghiveci si asta ma bucura pentru ca imi place sa cred ca astfel se va taia un pom mai putin ( ce naiv sunt nu? ).Anyway feel free sa ziceti ce veti avea in case de Craciun.

Suporteri Stelisti arestati la Londra


Trei suporteri stelisti care doreau sa ajunga la meciul Stelei cu Arsenal au fost arestati pe aeroportul Heatrow de indata ce cursa lor a aterizat.Acestia se pare ca au baut peste masura si au facut scandal in avion fiind arestati pentru ca au pus siguranta zborului in pericol.Si din nou iesim in evidenta la lucruri negative.Prea multe se aduna in ultima perioada.

luni, 10 decembrie 2007

Fara Zahar - Lav Stori

Cu ajutorul lui yBF am dat de videoclipul de mai jos care mi se pare absolut genial.M-am uitat de vreo 3 ori deja la el si inca nu m-am saturat =)).Enjoy !!!

Fucking Tired ...

Am avut un weekend bestial asa ca nu am scris mare lucru in ultimele 2 zile din lipsa de timp.Nici azi nu voi scrie mare lucru datorita simplului fapt ca ma resimt din plin si abia pot tine mainile pe tastatura.Sper sa imi revin pe maine.

Postări mai vechi

Blogger Template by Blogcrowds